
V Chlebu republiky bude voda i mouka z Olomouckého kraje
Olomouc - Voda z říčky Bystřice na Olomoucku a mouka z přerovské pekárny Racek budou součástí…
foto: Archiv redakce
01. 06. 2020 - 15:00
11. květen, to je datum, které si milovníci kvalitní gastronomie určitě zapamatují. Právě v tento den, kdy přišla další vlna rozvolnění „koronarestrikcí“, byl Olomoučanům představen nový projekt s názvem Maso v housce. Stojí za ním tým Lobster Restaurant, zejména dvojice František Pospíšil, šéfkuchař a vedoucí kuchyně Lukáš Vrba. Mimochodem, oba dávní absolventi jesenické Hotelové školy Vincenze Priessnitze. Krásný příklad toho, jak se absolventi z našeho kraje nejprve vydali do světa, získali zkušenosti a ty teď opět předávají dále v regionu. Donedávna zejména pod vlajkou restaurace Lobster, nyní i s novým projektem.
Olomouc - Voda z říčky Bystřice na Olomoucku a mouka z přerovské pekárny Racek budou součástí…
Olomouc - Ředitel Sluňákova Michal Bartoš získal minulý týden prestižní Cenu Josefa Vavrouška za…
Olomouc - V sobotu 14. června se centrum Olomouce promění v jednu velkou běžeckou trasu. Uskuteční…
Olomouc – Možná kolem něj každý den jezdíte po třídě 17. listopadu, ale ještě jste se nikdy nebyli…
Město Šternberk se opět chystá přivítat motoristickou elitu z celé Evropy. Legendární závod do…
Květinová výstava a současně rodinný festival v olomouckém rozáriu přichází letos s podtitulem „100…