
Olomoucký Letňák v pátek otevřel ve zkušebním provozu
Olomouc - Populární venkovní areál letního kina v centru Olomouce po změně provozovatelů v pátek…
foto: Archiv redakce
01. 06. 2020 - 15:00
11. květen, to je datum, které si milovníci kvalitní gastronomie určitě zapamatují. Právě v tento den, kdy přišla další vlna rozvolnění „koronarestrikcí“, byl Olomoučanům představen nový projekt s názvem Maso v housce. Stojí za ním tým Lobster Restaurant, zejména dvojice František Pospíšil, šéfkuchař a vedoucí kuchyně Lukáš Vrba. Mimochodem, oba dávní absolventi jesenické Hotelové školy Vincenze Priessnitze. Krásný příklad toho, jak se absolventi z našeho kraje nejprve vydali do světa, získali zkušenosti a ty teď opět předávají dále v regionu. Donedávna zejména pod vlajkou restaurace Lobster, nyní i s novým projektem.
Olomouc - Populární venkovní areál letního kina v centru Olomouce po změně provozovatelů v pátek…
Olomouc – Šest mláďat vzácného siky vietnamského, který byl v přírodě před časem vyhuben, se…
Olomouc - Už za čtrnáct dní vypukne další ročník Olomouckého majálesu Univerzity Palackého, jehož…
Osmdesáté výročí konce druhé světové války a osvobození našich zemí od nacistické okupace si různou…
Jeseník - Výskyt kriticky ohroženého puštíka bělavého potvrdili ornitologové během letošního…
Olomouc – Olomoučané mají šanci, že si za pár let zaplavou v novém krytém bazéně. Areál, jehož…