Fashion Glam Olomouc

Liga začíná 1. kolo: Fotbalisté SK Sigma startují sezónu v Budějovicích

1. kolo: Fotbalisté SK Sigma startují sezónu v Budějovicích

foto: Petr Pelíšek

19. 07. 2024 - 14:51

Pauze je pryč, příprava skončila, zase se rozjede fotbalová sezóna. Nový soutěžní ročník zahájí tým SK Sigma Olomouc v sobotu v Českých Budějovicích. Na jihu Čech bude mít premiéru Tomáš Janotka v roli trenéra prvoligového mančaftu.

Budějovické trápily celé jaro existenční problémy, včetně ekonomických. Podle zpráv z médií mají hráči opožděné gáže a klub by měl mít nového majitele. „Zápas bude naprosto otevřený. Uvidíme, jak to bude vypadat, těžko tipovat. Pojedeme tam s odhodláním udělat maximum pro dobrý výsledek a pro vítězství. Uvidí se na hřišti,“ řekl Janotka.

„Na losu záleží, to je jasné. Na druhou stranu si nemůžeš vybírat, jestli hraješ proti Slavii nebo proti Olomouci. Nepodceňujeme nikoho. Teď nás doma čeká Olomouc, na kterou se připravujeme. Jsem rád, že první utkání hrajeme doma, protože věřím, že tady na jihu budeme silní.

Zápas SK Dynamo České Budějovice versus SK Sigma Olomouc začne v sobotu 20. července v 17.00. Jako hlavní rozhodčí byl delegován Daniel Vokoun, asistovat na pomezí mu budou Tomáš Mokrusch a David Zoufalý.

Jak nastoupí:
České Budějovice: Janáček – Kotula, Havel, Keckeisen, Trummer – Čermák, Hubínek, Suchan – Šigut, Tranziska, Zíka. Trenér Jiří Lerch.
SK Sigma Olomouc: Stoppen – Hadaš, Pokorný, Elbel, Sláma – Mikulenka, Breite, Spáčil, Kliment, Šíp– Juliš. Trenér Tomáš Janotka.

Další články