Zde může být vaše reklama.

Další těžký zápas 5. kolo: Sigma má doma Mladou Boleslav

5. kolo: Sigma má doma Mladou Boleslav

foto: Petr Pelíšek

17. 08. 2024 - 12:43

V 5. kole Chance ligy hrají fotbalisté SK Sigma Olomouc doma. Za soupeře mají Mladou Boleslav a cíl jasný – po prohře na Slavii se zase vrátit do bodovacího módu. Hraje se v neděli s výkopem ve 14.30.

Boleslav postoupila do 4. předkola Konferenční ligy, přestože ve venkovní odvetě s Hapoelem Beer Ševa prohrávala po první půli 0:2. Nakonec ale zvítězila 4:2. Proti Olomouci se Středočeši v neděli pokusí zlepšit nepříznivou bilanci na Hané, kde prohráli tři z posledních čtyř ligových duelů. „Od Boleslavi očekávám velkou kvalitu do ofenzivy. Je to tým, který má obrovskou sílu směrem dopředu, má široký kádr a ofenzivní esa jsou velmi silná. Boleslav dává hodně branek, je to velice ofenzivně laděný tým, právě na to si musíme dát pozor,“ řekl Tomáš Janotka, trenér SK Sigma.

Hanáky by neměl uchlácholit ani pohárový program soupeře. „Mladá Boleslav má dostatečně široký kádr. V průběhu zápasů se ukázalo, že umí rotovat se sestavou. Uvidíme, v jaké sestavě nastoupí proti nám. Má zastupitelné hráče na jednotlivých pozicích, ale je to dvojsečné. Poháry dodávají Boleslavi těžké zápasy a zkušenosti, je ale jasné, že kvůli delší sérii anglických týdnů se může kumulovat únava. To se ukáže až v samotném utkání,“ podotkl Janotka.

Zápas SK Sigma Olomouc versus FK Mladá Boleslav začne v neděli 18. srpna ve 14.30. Jako hlavní rozhodčí byl delegován Ondřej Berka, asistovat mu budou Matěj Vlček a Jiří Pečenka.

Jak nastoupí:

SK Sigma Olomouc: Stoppen – Hadaš, Dohnálek, Pokorný, Sláma – Navrátil, Spáčil, Breite, Zorvan, Fiala – Kliment. Trenér Tomáš Janotka.
Ml. Boleslav: Trmal - Kostka, Král, Králik, Fulnek - Vydra, Matějovský - Buryán, Mareček, Kušej - Ladra. Trenér David Holoubek.

Další články