Zde může být vaše reklama.

Bulavová dala hattrick Fotbalistky SK Sigma nastřílely Čáslavi čtyřku

Fotbalistky SK Sigma nastřílely Čáslavi čtyřku

foto: Petr Pelíšek

10. 11. 2019 - 14:27

Poslední podzimní soutěžní utkání se fotbalistkám SK Sigma Olomouc podařilo. Doma na stadionu v Drahlově měly za soupeře Čáslav. A zvítězily jasně, hattrickem se blýskla Bulavová.

Po prvním poločase vedla Sigma o jednu branku, ale další šance neproměnila, když hostům pomohla i břevna. Ve druhé půlce chvílemi Čáslav zlobila, brankářka domácích musela ukázat dva výtečné zákroky. Ale závěr, ten pak vyšel Sigmě parádně a nakonec nastřílela čtyři branky.

„Zápas se nám trenérům líbil, protože jsme do něj nastoupili s tím, že od začátku chceme dominovat, chceme vyhrát. Protože minulá utkání jsme hráli vždycky až do stavu nula jedna, když už soupeř vedl. Teď se to konečně podařilo, stejně tak přetavit do hry věci, které jsme řešili v tréninku. Konečně to mělo hlavu a patu. Měli jsme hodně šancí, nastřelili tři břevna. Takže konečně to bylo tak, jak bychom si představovali a nezůstalo jenom u toho, že si to řekneme. Dali jsme čtyři branky, Bulavová hattrick, střídající holky oživily hry, můžeme být spokojení,“ řekl trenér SK Sigma Ondřej Fojtík. „Příští týden jedeme do Havířova, kde nás čeká pohár. Když se nám to povede, což si přejeme, tak potom nás čeká Slavia. To je jeden z TOP mančaftů v Evropě, to by byl svátek. Holky musím pochválit, že opravdu makají, pracují na plno. Byly tam nějaké chyby, ale jedeme dál, výhra nás hodně povzbudila,“ podotkl Fojtík.

SK Sigma Olomouc – Čáslav 4:0 (1:0)

Branky: 35., 77. a 89. Bulavová, 89. Večeřová. Rozhodčí: Soukupová – Pekárek, Borůvka. ŽK: Vaněčková. Diváci: 103.

SK Sigma: Bednaříková – Gnipová (85. Špunarová), Koudelková, Skupinová (75. Halgašová), Makošová (79. Knápková), Holcová, Bulavová, Vykopalová (86. Večeřová), Brudná, Tomešová, Vítková (53. Vajdíková). Trenér Ondřej Fojtík.

Další články